ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!!!!!
Με τις υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίου, κοινόχρηστων χώρων, οικίας           

ή επαγγελματικού χώρου – συντήρησης κήπου

και με ετήσιο συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών  

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο 12ος  ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Διαθέτουμε ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού κτιρίων από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Οι επικεφαλείς των συνεργείων καθαρισμού θα είναι δίπλα σας από την αρχική εκτίμηση και καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών στον χώρο σας. Επιμελούνται την ορθή, χωρίς φθορές, αλλά και την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση του καθαρισμού.

  • Αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών, ιδιωτικών και κοινόχρηστων χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, καθώς και ειδικούς καθαρισμούς όπως γυάλινες επιφάνειες, δάπεδα.
  •  Σας απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία της καθαριότητας και των απολυμάνσεων παρέχοντας ευέλικτες λύσεις και διασφαλίζοντας την δημόσια υγεία. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα.
  • Οι τεχνικοί μας και τα συνεργεία μας είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με υψηλή ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία μας διαθέτει ISO και πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές διαχείρισης ποιότητας, διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία και διαχείρισης περιβάλλοντος.