ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!!

Με τις υπηρεσίες συντήρησης κήπου και καθαρισμού κτιρίου, κοινόχρηστων χώρων, οικίας ή επαγγελματικού χώρου, με ετήσιο συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών
                                                      

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο 12ος  ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

 

Ο σχεδιασμός του κήπου έγινε και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε, η εικόνα τώρα φαντάζει μαγική και το αποτέλεσμα μας κάνει περήφανους. Θα μείνει όμως αυτή η εικόνα για πάντα; Φυσικά ναι, αρκεί να του διαθέσουμε κάποιο από τον χρόνο μας, γιατί ο κήπος δεν δίνει μόνο ζωή είναι Ζωή!
Κάθε ζωντανός οργανισμός χρειάζεται φροντίδα, ειδικά σε μιά εποχή όπως σήμερα που το περιβάλλον από μόνο του είναι ιδιαίτερα μολυσμένο και οι θερμοκρασίες εναλλάσονται απότομα και οι εποχές χάνονται από το ημερολόγιο, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για ασθένειες που προσβάλλουν τα φυτά μας.
Άρα χρειάζεται ο ειδικός που γρήγορα θα τις εντοπίσει, θα τις αξιολογήσει και θα τις καταπολεμίσει. Τα φυτά θα μεγαλώσουν, τα χώματα θα χάσουν τη θρεπτική τους αξία και ο χλοοτάπητας χωρίς τις ιδιαίτερες φροντίδες που χρειάζεται θα δημιουργήσει προβλήματα.
Τί γίνεται όμως αν εσείς δεν μπορείτε να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο για τον κήπο σας;
Εμείς στην “Κήπων Οδός” έχουμε τα συνεργεία, που με την εμπειρία τους, την εκπαίδευσή τους, τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε και με το σταθερό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε, μπορούμε να εγγυηθούμε έναν καλοφτιαγμένο, καθαρό κήπο απαλλαγμένο από ζιζάνια και ασθένειες. Σχηματίζοντας την κόμη των φυτών σας για να διατηρεί ο κήπος το σχήμα του, λιπαίνοντας οικολογικά φυτά και χλοοτάπητα για να διατηρεί τη φρεσκάδα του, ανανεώνοντας εποχιακά φυτά για το χρώμα του, κουρεύοντας και αερίζοντας τον χλοοτάπητα, με την εντατικότατη επίβλεψη στελεχών και γεωπόνων της εταιρίας, θα έχετε για πάντα την πανέμορφη μαγική εικόνα όπως τη φανταστήκατε και δημιουργήθηκε αρχικά.